Wie zijn wij

Relatiegeschenken-bedrukken.nl is een leverancier van bedrukte en onbedrukte promotionele artikelen, relatiegeschenken, premiums en meer! Waarbij wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. Dit is ook de reden dat u alleen de mogelijkheid heeft om een offerte aan te vragen. Op deze manier krijgt u de juiste prijs aan de hand van uw aanvraag. Wij controleren direct het logo (of ander drukbestand) of dit geschikt is om te drukken.

Assortiment relatiegeschenken

Op onze website hebben wij een klein geselecteerd assortiment van relatiegeschenken. Op deze manier kunt u snel navigeren door de meest verkochte artikelen. Heeft u het juiste artikel niet kunnen vinden dan staan wij graag klaar om u verder te helpen in uw zoektocht. Wij beschikken naast ons online assortiment over vele mogelijkheden.

Offerte relatiegeschenken

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Aan de hand van de offerte krijgt u inzicht in de kosten voor het artikel, de kosten voor het bedrukken en de instelkosten. Zo heeft u een duidelijk beeld en kunt op basis daarvan een keuze maken.